Ga naar de inhoud

FYSIOTHERAPIE

FYSIOTHERAPIE
IN AMSTERDAM - ZUIDOOST​

Met een combinatie tussen hands- on behandeling en functionele oefentherapie bieden onze fysiotherapeuten een behandeling op maat waarmee we u van uw lichamelijke klachten afhelpen. Wij staan voor de kracht van aanraking met als doel eerst de pijn te verminderen, de mobiliteit van uw gewrichten te normaliseren of de doorbloeding te verbeteren. Doordat u beter kunt bewegen, zullen de oefeningen ook beter gaan en zult u sneller herstel zien. Snel, effectief en met een afspraak binnen 24 uur.

WEER SOEPEL
EN PIJNVRIJ BEWEGEN

U beweegt niet soepel meer. Lopen, zitten, staan of sporten brengen ongemakken met zich mee. Het belemmert u in uw werk of andere activiteiten. Als echte specialisten op het gebied van houding en beweging ontdekken onze fysiotherapeuten snel de oorzaak. Met een hands-on aanpak en een persoonlijk behandelplan krijgt u precies de zorg die u nodig heeft om weer soepel en pijnvrij te kunnen bewegen!

SOORTEN KLACHTEN

FysioMedico3

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in fysiotherapie voor of na een operatie, daarover kunt u meer lezen bij revalidatie. Mede door onze nauwe samenwerkingen binnen en buiten het Medisch Centrum Ganzenhoef bent u altijd aan het juiste adres.

TARIEVEN

U kunt met iedere zorgverzekering bij ons terecht. Afhankelijk van uw dekking, vergoedt uw zorgverzekering bijvoorbeeld 6, 9 of 12 behandelingen. Wanneer u geen extra dekking heeft voor fysiotherapie, dan kunt u de sessies uiteraard ook zelf betalen. Tijdens de intake kijken we uw verzekering nog even na en voorzien we u van een indicatie van het aantal behandelingen. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent. Wel zo fijn!

MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR FYSIOTHERAPIE IN AMSTERDAM ZUIDOOST

FysioMedico bevindt zich in Medisch Centrum Ganzenhoef op de Bijlmerdreef 1169 Amsterdam, een centrale locatie met een uitgebreid zorgaanbod allemaal onder één dak. Mede hierdoor heeft FysioMedico directe lijnen met bijvoorbeeld de cardioloog, orthopeed of kinderarts. Zo heeft u mooi alle zorg op één plek, wel zo fijn! Het centrum is eenvoudig te bereiken met zowel het OV als met de auto, waarbij u gratis parkeert aan de achterkant.

Bel 020 451 2061 of stuur ons een bericht voor meer informatie of het maken van een afspraak.