Ga naar de inhoud

REVALIDATIE

DE PRAKTIJK VOOR REVALIDATIE
IN AMSTERDAM ZUIDOOST

FysioMedico is de fysiotherapiepraktijk voor revalidatie in Amsterdam Zuidoost. Met hulp van onze fysiotherapeuten en ons brede netwerk van specialisten helpen wij u goed te herstellen van uw operatie of ziekenhuisopname. Snel en effectief. Nu met een eerste afspraak binnen 24 uur.

SNEL EN EFFECTIEF HERSTELLEN

Na een ongeval, ziekte of medische ingreep moet u revalideren. Een operatie, IC-opname of beroerte heeft immers weerslag op uw lichaam. U moet ervan herstellen. Wij bieden een maatwerk revalidatietraject aan waarmee we uw lichamelijke ongemakken tot een minimum beperken en genezing actief stimuleren. Zo kunt u snel weer doen wat u het liefste doet.

INDICATIES

Hieronder een aantal indicaties waarbij wij u snel en effectief kunnen begeleiden bij de revalidatie:

BETTER IN, BETTER OUT

Naast een behandeling voor een goed en snel herstel na een operatie, verzorgen we ook zogeheten Better in, Better out-trajecten. Dit zijn pre-operatieve trajecten in directe samenwerking met de orthopeed waarbij we u zowel mentaal als fysiek optimaal voorbereiden op uw geplande operatie. U gaat hiermee goed getraind het ziekenhuis in voor uw operatie, wat de kans op complicaties verkleint en een snel herstel bevordert.

WERKWIJZE

Vaak kunt u al snel na uw ontslag uit het ziekenhuis of revalidatiecentrum beginnen om stap voor stap te revalideren. U maakt eenvoudig een afspraak en binnen 24 uur kunt u al terecht voor een intake, dit is op de praktijk of wij komen bij u thuis. Op basis daarvan stellen we een persoonlijk behandelplan op. Een actief herstelprogramma dat is afgestemd op uw situatie. Voor minimale beperkingen na uw operatie – en maximale zelfstandigheid.

MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR REVALIDATIE IN AMSTERDAM ZUIDOOST

FysioMedico bevindt zich in Medisch Centrum Ganzenhoef aan de Bijlmerdreef 1169 in Amsterdam Zuidoost. Daar vindt u allerlei specialisten onder één dak. Van orthopedie, cardiologie en kindergeneeskunde tot aan podotherapie, diëtiek, fysiotherapie en meer. Zo weet u zeker dat de juiste kennis en expertise om uw specifieke klachten te verhelpen aanwezig is. Wel zo prettig.

We zien u graag op ons centrum voor revalidatie in Amsterdam. Bel 020 451 2061 of stuur ons een bericht of maak direct een afspraak.