Ga naar de inhoud

PRAKTIJKINFORMATIE

FYSIOMEDICO
IN AMSTERDAM - ZUIDOOST

FysioMedico Ganzenhoef is gevestigd binnen het Medisch Centrum Ganzenhoef, hier werken wij als team nauw samen met de orthopeed, cardioloog, kinderarts, podotherapeut en diëtist. Hier wordt een kwalitatief hoog niveau van zorg nagestreefd en staat u als patiënt altijd centraal, doordat alle zorg onder één dak zit hebben we de mogelijkheid om snel en direct te communiceren tussen de verschillende disciplines. Het adres is zowel per OV als eigen vervoer erg goed bereikbaar en met de lift voor iedereen toegankelijk.

FysioMedico Amstel III hopen wij zo snel mogelijk te openen! Hier gaan we nauw samenwerken met huisartsenpraktijk Doccs en zijn we gevestigd op het Our Domain terrein tegenover het AMC nabij station Amsterdam Holendrecht.

AANMELDEN

Bij onze praktijk kunt u doen per telefoon, mail of door langs te komen op locatie naar keuze. Bij deze aanmelding zal onze assistente uw BSN en NAW gegevens vragen om uw aanmelding in het systeem te registreren. Voor het maken van een afspraak is geen verwijzing nodig van de huisarts, Directe Toegankelijkheid voor Fysiotherapie (DTF). Mocht de therapeut tijdens de intake toch besluiten dat u eerst gezien moet worden door een huisarts of specialist, dan zal de therapeut u daar alsnog naartoe verwijze

AFMELDEN

Indien u verhinderd bent, dan verzoeken wij u dit tenminste 24 uur van tevoren aan te geven. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht.

KLACHTENREGELING

Indien u niet tevreden bent of u een klacht heeft over de bejegening of de behandeling kunt u dit aangeven bij uw fysiotherapeut of melden bij de praktijk. Uw klacht zal worden behandeld conform de richtlijn van het KNGF.

PRIVACY

De therapeut houdt een dossier van uw behandeltraject bij, op deze registratie is de Algemene vordering gegevensbescherming (AVG) van toepassing.