Ga naar de inhoud

OVER ONS

OVER FYSIOMEDICO

Wij staan met onze praktijk voor het werken met persoonlijke aandacht, samen met u maken we een passend behandelplan. Laagdrempelig, multidisciplinair en met jaren ervaring bieden wij kwaliteit zonder poespas. Daarnaast streven wij naar bewustwording creëren dat de oplossing voor de klachten niet altijd ligt bij operaties of medicatie, maar juist bij de patiënt zelf en het lichaam weer in zijn of haar kracht zetten. Samen kom je verder!

De therapeut houdt rekening met uw persoonlijke situatie en wensen van de patiënt, elk individu is anders met eigen wensen en behoeften. Vandaar dat wij nooit zomaar starten met een standaard oefenprotocol, maar eerst kijken naar de persoon als geheel. Soms is het een verkeerd houding- of bewegingspatroon waardoor klachten kunnen ontstaan, maar ook door spanning en stress kunnen klachten ontstaan. Bij FysioMedico staat u centraal en zullen wij goed naar u luisteren om tot een zo effectief mogelijke behandeling te komen.

Naast het behandelen van klachten of het begeleiden bij de revalidatie na een operatie, kunnen wij u bij FysioMedico ook helpen met de preventie van klachten. Dit middels trainingen, adviezen en preventieve behandelingen.

Behandeling aan huis is mogelijk mits dit door een specialist of huisarts geïndiceerd is.